Oda a l’associa-cionisme

Si la cultura és una mostra de la salut d’una societat, Ripollet té una salut de ferro, va…

El bar de les abraçades

El quiosc de begudes del Parc del riu Ripoll s’ha convertit en un punt de retrobada pels amants…
Subscripció a aquest canal RSS

Informaciò de la ciutat de Ripollet

Situada a pocs quilòmetres de Barcelona, Ripollet és un municipi que es troba a la comarca del Vallès Occidental. Molt a prop d’ella es troben importants parcs empresarials que són el motor de la zona i que han ajudat a que Ripollet pugui créixer i desenvolupar un entramat empresarial molt important per a la ciutat.

La ubicació privilegiada d’aquest municipi del Vallés Occidental i les bones comunicacions, li permeten ser un dels municipis més influents en tota mena d'activitats: econòmica, política, cultural i esportiva. Un fet a destacar és el gran nombre d'empreses i entitats que ajuden a crear un perfecte lloc on viure i treballar al mateix temps.

És alhora moderna i actual però, al mateix temps, conserva i valora les seves tradicions per fer-les arribar a tots els seus habitants, totes elles referents d'una ciutat que aprecia i distingeix el seu passat però que mira amb optimisme el futur.

Les ofertes culturals, econòmiques, esportives i de tot tipus son variades i totes elles interessants i atractives. Habitants i visitants poden gaudir-les en tot moment perquè son moltes i diferents, per a tots els gustos i afinitats. Festivals musicals, teatre, els seus equips esportius, entitats veïnals, totes tenen el seu lloc a Ripollet. La qualitat de vida a Ripollet és de les més agradables i recomanables.

Una ciutat que acull amb amabilitat i bona disposició a tots els que vénen per fer-los sentir com a casa. Ambient multicultural que es veu reflectit per tots els indrets de la ciutat i que dóna exemple de convivència i de bona sintonia. Una perfecta imatge que exporta dia a dia i per això i per molt més és un lloc recomanable per viure o visitar.

Estem a la vostra disposició en tot moment i esperem veure créixer Ripollet al dia entre tots.

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C