Obertura “prudent” de serveis i equipaments

10 mercadillo 10 mercadillo

Coincidint amb l’entrada a la fase 1, l’Ajuntament ha aprovat un Pla de de restabliment de serveis, sobre el qual anirà informant a la població fase a fase, amb l’etiqueta #ObrimRipollet. Malgrat la reobertura paulatina, apel·la a la prudència de la ciutadania i els demana que prioritzin l’accés per via telefònica i telemàtica.

Tot el territori català es troba ja en la fase 1 de la descalada per la covid-19. Situat a la regió sanitària Metropolitana Nord, Ripollet, que estava a la fase 0 avançada des del 18 de maig, ha entrat aquest dilluns a la fase 1, juntament amb la regió de Barcelona i la Metropolitana Sud. A banda de les novetats anunciades per l’Estat, entre els que destaca una major mobilitat per la regió santiària, la reunió amb familiars i amics i la reobertura d’establiments i les terrasses dels bars, a Ripollet, l’Ajuntament ha aprovat un Pla de Restabliment de Serveis, que vol ser un exemple de prudència i de manteniment escrupolós de les normes de seguretat. Aquest pla, aprovat per la resolució de l’alcaldia 2020/1482 del 20 de maig, detalla les fases d’obertura dels diferents serveis i/o equipaments d’acord amb el que s’estableix al Plan de transición hacia una nueva normalidad, publicat pel Ministerio de Sanitat el 29 d’abril del 2020.

Reobertura amb garanties de seguretat
El pla estableix les condicions amb les que es reobriran els espais d’equipaments municipals al públic, a més de preveure els equipaments de protecció individual, eines o materials de desinfecció necessaris per la reobertura tant per als treballadors municipals com per als usuaris. El document està en revisió permanent i s’adaptarà a les directrius de les autoritats sanitàries i a la situació. El consistori informarà de les mesures de la desescalada amb l’etiqueta #ObrimRipollet, a través de les xarxes socials i la web municipal Ripollet.cat. — Rad

 

 

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C