El Ripollet al dia torna i inicia una nova etapa

Destacats El Ripollet al dia torna i inicia una nova etapa

Aquest mes ha sortit al carrer el primer número de la revista Ripollet al dia, capçalera publicada a Ripollet entre els anys 2000 i 2004. Sota la direcció de la periodista Núria Ferrer, la nova edició de la revista donarà prioritat a la informació de proximitat.  Seran seccions habituals de la revista temes de Ripollet, la política, la cultura, els esports i la setmana en imatges i l’opinió,  amb especial seguiment a l’activitat de la seva gent i el teixit associatiu.  L’empresa editora del Ripollet al dia és Vallès Publicitat, que, els darrers anys, ha impulsat la capçalera de Cerdanyola al dia convertint-la en un mitjà de comunicació de referència de la ciutat veïna.

CADA DIMECRES
Ripollet al dia sortirà a partir d’avui cada dimecres i es distribuirà en comerços de proximitat, en centres cívics, i establiments locals. Se’n faran 5.000 exemplars. Si bé  l’aparició de la revista suposa la recuperació d’una capçalera, l’equip de periodistes i comercials s’ha renovat pel llançament.
El número que teniu a les mans és una edició especial, l’objectiu és que aquest sigui un projecte obert i que evolucioni en funció de les necessitats dels lectors i de la seva implicació progressiva amb la ciutat. En una segona etapa, la revista integrarà les xarxes socials.

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C