365 dies amb Ripollet

Destacats 365 dies amb Ripollet

ESTEM D'ANIVERSARI I NO SOM ELS ÚNICS!

El dia 21 va complir-se un any just de la primera sortida de la revista Ripollet al dia, si bé la feina per recuperar la capçalera havia començat molt abans. 

La Trobada de Gegants de 2015 va ser el primer acte cobert per la revista de Ripollet al dia, quan, ja havia començat la tasca per recuperar una capçalera publicada a la vila entre els anys 2000 i 2004 malgrat que encara quedaven dies pel llançament, fixat el dimecres 21.
La Trobada de Gegants de fa un any era singular: els gegants commemoraven el 25è aniversari i per aquest motiu, a la festa hi debutava un nou component de la família gegantera local: el Drac màgic. El gegantó, que va néixer amb el lloable objectiu què els més petits de la colla poguessin sentir-se geganters, portant-lo a coll, ha complert aquest mes un any de vida com la revista dels dimecres. Des d’aleshores l’hem vist dansar i l’hem pogut fotografiar en actes i festes com l’11 de setembre.

REPTES PENDENTS
Al dia va reprendre la trajectòria amb el compromís de seguir l’activitat de Ripollet, en especial, del teixit associatiu i de la seva gent, i d’aplicar l’experiència acumulada en premsa de proximitat a la capçalera Cerdanyola al dia. Un any després és hora de fer balanç: si bé la revista ha complert amb l’objectiu —almenys així ho creiem l’equip de persones que hi treballem— queden reptes pendents entre els que destaquen una major utilització de les xarxes socials i la definició d’una secció d’esports, com ens heu demanat. Entomem el repte –JJR

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C