El Club de Jubilats exposa a la diputada de Junts pel sí, Anna Figueras, la demanda de la residència

Destacats El Club de Jubilats exposa a la diputada de Junts pel sí, Anna Figueras, la demanda de la residència

Es compromet a facilitar la reunió al Parlament dels grups, informa PDECat de Ripollet

Divendres passat a la seu del Partit Demòcrata Europeu Català a Ripollet (PDECat) ha tingut lloc una trobada entre els membres del Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet, membres del Comitè Executiu de CDC i la diputada al Parlament de Catalunya per “Junts pel Sí” Anna Figueras, El Club li ha exposat “la necessitat imperiosa que té Ripollet de disposar d’un equipament tant important pel nostre municipi com és una Residència per a la Gent Gran”.

Al llarg de la reunió els veïns, membres directius de l’entitat, han tingut ocasió d’explicar les accions que han estat duent a terme darrerament per tal de cridar l’atenció dels diferents partits polítics de la població, mantenint reunions amb tots els grups municipals amb representació al Parlament de Catalunya. Han explicat a la Diputada la presentació d’una moció el passat mes de setembre en el Ple Municipal de l’Ajuntament que va ser aprovada per tots els grups municipals.

A banda d’això han exposat la necessitat de mantenir una reunió amb els grups parlamentaris en seu parlamentària. La diputada de Junts pel Sí  s’ha ofert a fer de mitjancera per tal d’aconseguir la celebració d’aquesta reunió el més aviat possible i fins i tot a exposar-li a la Consellera de Benestar Social i Família la necessitat de rebre els membres del Club de Jubilats i Pensionistes per què aquests li puguin exposar les reivindicacions dels veïns de Ripollet vers la Residència de la Gent Gran. - Redacció

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C