Els estudiants defensen dissabte les seves propostes d’inversió al Teatre

Destacats Els estudiants defensen dissabte les seves propostes d’inversió al Teatre

El Centre Cultural ja ha començat a repartir les entrades per assistir a l’acte de presentació dels projectes que se sotmeten a votació

La presentació aquest dissabte dels 13 projectes d’inversió municipal per al 2017, elaborats i seleccionats als instituts, donarà pas a les votacions populars dels primers pressupostos participatius de Ripollet.

Les votacions tindran lloc fins el dia 4 de desembre i es podrà votar de forma presencial o en línia (en una nova pàgina web de participació). Hi haurà urnes fixes al Centre Cultural, al Poliesportiu Municipal i a l’Oficina d’Atenció al ciutadà, i se n’instaŀlaran de mòbils en llocs de pas els caps de setmana de la quinzena de votacions.
Els equips d’alumnes de quart d’ESO que han ideat un dels 13 projectes que se sotmetran a votació, defensaran la seva proposta dissabte, a les 17 hores, al Teatre Auditori del Mercat Vell.

L’acte està obert a tota la població —tenen dret a vot les persones empadronades que han nascut fins el 2001— si bé cal demanar una de les entrades que ja s’han començat a repartir al Centre Cultural. De les votacions sortiran escollits un mínim de quatre projectes d’inversió, fins a un total de 300.000 euros, que el govern local haurà d’executar durant el 2017.

EL GOVERN PROMET FER PÚBLIC EL PLA D’ACCIÓ MUNICIPAL
La web participa.ripollet.cat que habilitarà l’Ajuntament coincidint amb la presentació i l’inici de les votacions dels pressupostos, es mantindrà oberta un cop finalitzi la consulta. El consistori té intenció de publicar el Pla d’Acció Municipal, un document que recull les línies de treball d’aquest mandat, i recollir les accions de participació que es realitzin. La web ha de servir, segons la primera tinent d’alcalde, Pilar Castillejo, per “acostar l’Ajuntament” a la ciutadania i “posar l’accent” en la participació dels veïns i veïnes, que és, ha emfatitzat la regidora, “un dels eixos més característics del nostre govern”. –JJR

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C