Festa familiar per descobrir els valors naturals del Pla Reixac

Més conegut com a Mas Duran, aquesta zona natural fronterera amb Ripollet debat l’ús futur

Contribuir a descobrir el Pla de Reixac i implicar la ciutadania en la decisió dels usos que ha de tenir en un futur aquest espai natural ubicat a Montcada i Reixac, en la frontera amb Ripollet, són els dos principals objectius de la festa del Pla Reixac.

Durant la celebració, que tindrà lloc al pla de la Llacuna aquest dissabte entre les 9 i les 14 h, es faran activitats per a tots els públics, com una pujada amb globus aerostàtic a primera hora del matí i amb places limitades, o representacions de titelles i contes. Els participants podran proposar els usos que ha de tenir el parc, en la preservació del qual s’han implicat els ajuntaments de Montcada i Ripollet.

“El Pla de Reixac és un espai de confluència dels nostres veïns i veïnes, ric en biodiversitat i de gran valor paisatgístic, i és molt important implicar-nos en totes les actuacions que contribueixin a dignificar-lo; és un repte mantenir aquest espai verd davant la pressió urbanística que pateix la comarca”, opina el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Ripollet, Ramiro Moldes. –Redacció

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C