Tallen la N-150 en protesta per una benzinera

Convocada una nova concentració per demà dijous, a les 19.30 hores 

Un centenar de persones van manifestar-se dijous passat a la carretera N-150 i van tallar el trànsit durant una mitja hora per exigir que es paralitzi la possible instal·lació d’una benzinera desatesa al número 260 d’aquesta via, en terme municipal de Ripollet. Les associacions de veïns de Can Tina-Pont Vell i del barri cerdanyolenc de La Farigola i l’Associació Funcional per a la Integració Social (AFIS), que encapçalen la protesta, han convocat una nova concentració per aquest dijous, a les 19.30 hores. Aquest és el segon conflicte veïnal a Ripollet en un any a causa de la ubicació d’una benzinera.
Els veïns afectats aŀleguen que la finca escollida no és la idònia per acollir una estació de servei per la seva proximitat als habitatges, a l’escola Tiana de la Riba i al Centre d’Atenció Primària de La Farigola. A 370 metres del solar ja hi ha una benzinera, assenyalen els veïns que dubten de la necessitat del servei.


A banda dels problemes de contaminació ambiental i de mobilitat que podria ocasionar la infraestructura, els manifestats també s’oposen al projecte perquè consideren que el model de benzinera promogut pel grup Petroprix, sense personal i desmuntable, és poc segur i és discriminatori per a usuaris amb dificultat de mobilitat. Per tots aquests motius, han demanat a l’alcalde de Ripollet que freni la licitació del projecte i avisen que mantindran la mobilització i seguiran tallant la carretera fins i tot en el cas que l’estació entri en funcionament. —Judit Josa

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C