Ripollet es prepara per la nit més màgica de l’any, amb la visita dels reis

Destacats Ripollet es prepara per la nit més màgica de l’any, amb la visita dels reis

Desenes de famílies van fer cua dissabte, en la primera aparició a Ripollet dels tres reis d’Orient. Ses majestats tenien previst tornar a recollir cartes la tarda de dilluns al Pont Vell i compten a més amb l’ajuda del carter Reial i d’altres membres del seu seguici que, avui, agafen els missatges de més infants als barris de Can Vargas, Sant Andreu i Maragall. En poques ciutats, els reis es mostren tant assequibles com a Ripollet: dissabte, asseguts a la Haima que Ripollet Costums i Tradicions va instal·lar a la plaça de Pere Quart, els mags van agafar-se el seu temps per xerrar amb la canalla, revisar les cartes junts, fer-se fotografies i lliurar-los un primer obsequi. Demà dijous, vigília de la festa de Reis, tornen Melcior, Baltasar i Gaspar per la cavalcada, en una de les festes més multitudinàries al carrer.

Els tres reis arribaran en autobús al barri del Pont Vell a les 17.30 hores, on els espera la Careta Teatre. Si passa com l’any passat, després de la funció, els tres mags deixen que siguin els nens i nenes que tenen a tocar qui els acompanyin al seu pas per la passareŀla de la C-58. Arribats a la porta de l’Ajuntament, on les autoritats i també infants els donen la benvinguda, recullen les claus de totes les cases del poble per, a la nit, poder deixar-hi un regal.

Tres patges acompanyaven ses majestats en la seva primera aparició pública, el darrer dia de l’any 2016, i tres assistents més conduïen els infants des de la cua fins a la porta de la Haima de Pere Quart. Els gegantons de Ripollet, en especial el Drac Màgic, van encarregar-se d’amenitzar l’espera després de lliurar als reis les cartes i missatges de tots els nens malalts de la vila. A la plaça sonaven aleshoras les cançons del disc de la Marató de TV3. –JJR

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C