Pastisseria creativa i escriptura de contes, entre els nous cursos de Cultura

Destacats Pastisseria creativa i escriptura de contes, entre els nous cursos de Cultura

El Centre Cultural inicia el gener amb la incorporació de novetats culinàries i artístiques en la programació de cursos i tallers per a adults i infants

El Centre Cultural amplia a partir d’aquest mes de gener l’oferta de cursos, tallers i monogràfics artístics, musicals, de creixement personal i culinaris, entre altres disciplines, que organitza el Patronat Municipal de Cultura.

En l’àmbit gastronòmic, els cursos de cuina de temporada es complementaran amb un taller de pastisseria creativa. El nou taller serà trimestral; com ho són els cursets de cuina de temporada, que, aquest mes, continuen amb un nou trimestral per aprendre a elaborar plats variats amb els productes i aliments disponibles a l’hivern.

Una altra de les novetats és la incorporació a l’aula d’arts i pensament de dos cursos sobre art i creació literària que es realitzaran de gener a març. Al taller d’Art per profans, els participants aprendran a interpretar un quadre mentre s’endinsen d’una manera molt entretinguda a la història de l’art i; al taller d’Escriptura, aprendran a escriure contes com una eina d’adults i infants per a identificar les emocions i desenvolupar l’empatia i l’autoestima.

En l’àrea de creació, el Patronat Municipal de Cultura proposa un curs nou de direcció de cinema. Els assistents s’iniciaran en el món de la creació cinematogràfica creant un storyboard i gravant un petit curtmetratge.

Pel que fa a la formació en informàtica, el centre manté els cursos monogràfics mensuals d’iniciació al photoshop, que es faran els 4 dilluns de gener. En aquests moments tots els tallers tenen places lliures, per més informació cal adreçar-se al Centre Cultural. —Redacció

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C