Cavalcada de pel·lícula

Destacats Cavalcada de pel·lícula

La màgia dels tres mags d’Orient va recórrer Ripollet de punta a punta la nit del cinc de gener: Melcior, Gaspar i Baltasar van ser rebuts al barri del Pont Vell per un centenar llarg de ripolletencs; al parc del riu Ripoll, van rebre les claus de la ciutat davant de milers de persones i, enfilats en carrosses fantàstiques, van repartir al seu pas pels barris de Maragall, Can Mas i centre de Ripollet grans quantitats de caramels i fantasia.
Obria la comitiva reial una carrossa inspirada en la pel·lícula d’animació Frozen; un altre dels carruatges acompanyants recreava els personatges cinematogràfics dels Minions, mentre que els sis escolars autors dels desitjos llegits a Ses Majestats viatjaven a bord d’una góndola veneciana. La canalla, amb la lectura al barri del Pont Vell d’una carta de l’escola Tiana i, al Parc del riu Ripoll, dels desitjos del concurs escolar El nostre somni de Nadal, van ser protagonistes d’una vetllada de pel·lícula.

SOMNIS PER UN MÓN MILLOR
Durant la recepció, l’alcalde Josep M. Osuna va demanar als adults que fessin més cas a la quitxalla, Melcior els va aconsellar ser solidaris, estimar i no enfadar-se; i els sis escolars, en nom dels nens i nenes ripolletencs, van somiar un món millor, sense guerres ni fam ni pors, on plou sovint i les plantes mai moren i són els petits qui reparteixen els regals al costat dels tres mags.
El protagonisme de Reis i nens va estar a la desfilada compartit aquesta nit de Reis amb els gegants.

EXTRES QUE SÓN GEGANTS
Gran part de la família de gegants i gegantons de Ripollet, que cada any s’encarreguen de lliurar les cartes dels nens malalts, van participar per primera vegada a la cavalcada, amb una carrossa decorada com un paó real; espectacular cada cop que disparava canons de confeti.
Entre els qui viuen de prop la cavalcada es troben els voluntaris de protecció civil. Marc Berenguer és una de les 18 persones encarregades de facilitar el pas a la comitiva reial. El cos de voluntariat s’ha renovat tot just fa un any amb la incorporació de més efectius fins a ratllar la trentena de persones; explica Brerenguer que el creixement els ha permès assumir noves tasques com ara la participació en la recepció reial, en coŀlaboració amb els 19 agents de la Policia Local actius per la Nit més màgica de l’any. Formaven part de la comitiva una setantena d’alumnes de l’escola de ball Diver-fit i seixanta membres de Ripollet, Costums i Tradicions, entre acompanyants, patges i altres personatges. –JJR

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C