Comerciants, hostalers, paradistes i instaŀladors sortegen 500 euros en vals

Destacats Comerciants, hostalers, paradistes i instaŀladors sortegen 500 euros en vals

La rifa posarà dissabte el punt final a la primera campanya de Nadal impulsada de forma unitària per quatre agents econòmics i el consistori.

Amb el lema de Comprar a Ripollet té premi!, els establiments comercials associats a la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR), les parades del Mercat Municipal, els restaurants del gremi d’Hostaleria i els negocis i professionals afiliats al gremi d’Instal·ladors han repartit per Nadal més de 5.000 euros en vals de compra. La campanya promocional, la primera que impulsen de forma conjunta les quatre entitats econòmiques, finalitza aquest dissabte amb un sorteig de 500 euros en vals de compra. L’acte tindrà lloc a les 12 hores del migdia de dissabte a la plaça de Pere Quart.
El sorteig és la traca final de la promoció perquè gran part dels 5.000 euros s’han lliurat dins la campanya de Nadal, amb butlletes que contenien un premi directe — un descompte en un dels establiments participants— i que el consumidor ha pogut utilitzar per les mateixes compres de Nadal.

Més rotació de consumidors
L’experiència ha estat ben valorada al Mercat Municipal que, en dies determinats i vigílies, s’ha omplert de clientela. “Hi ha hagut molta feina, les clientes han vingut molt aquest any al mercat” explica Carolina Francés, portaveu de l’Associació de Venedors i Comerciants del Mercat.
A banda d’activitats com el cant de Nadales o la visita de la Patrulla Canina, un dels punts d’atracció han estat les butlletes premiades amb un descompte de la campanya unitarià Comprar a Ripollet té premi !. Segons Francés, els vals han generat rotació de consumidors entre els diferents establiments implicats. Al mercat, per exemple, s’han lliurat descomptes per comerços i serveis ubicats fora de la llotja; a restaurants, per parades del mercat, i així, fins a completar el cercle entre els quatre agents promotors.

Amb esperit social
La unió no només ha estat fructífera comercialment. Ha tingut també una part social amb la fabricació d’arbres de fusta com a decoració nadalenca dels establiments participants a la campanya i edificis públics del municipi. Per una banda, la fusta utilitzada en la construcció ha estat adquirida per l’Ajuntament en comerços de proximitat i fusteries locals, generant riquesa al mateix poble, va destacar l’alcalde Josep M. Osuna en la presentació; per l’altra, les decoracions han estat ideades i construïdes al centre d’ocupació d’Aspasur, que està ubicat a Ripollet i que ocupa persones amb discapacitat inteŀlectual, pel que l’exitosa campanya ha tingut segons els seus impulsors un component d’integració i sentit comunitari . —JJR

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C