Els populars pregunten pel “mal estat” del cementiri

Destacats Els populars pregunten pel “mal estat” del cementiri

La pregunta registrada divendres se suma a una desena d’iniciatives del PP que recullen queixes que els ripolletencs fan arribar a la seu popular retolada des del 2015 com a oficina d’atenció ciutadana

El portaveu popular Víctor Diéguez va entrar a registre divendres una nova pregunta basada en les queixes ciutadanes que arriben a la seu dels populars, al carrer de Padró 42. El text recull el mal estar veïnal per la presència al cementiri municipal d’un contenidor de runes i la brutícia que s’ha originat al seu voltant, així com al lavabo adaptat de l’equipament municipal. “Hem constatat que a més de brut, (el lavabo) es fa servir com a magatzem per materials de construcció”, sostenen els populars en la denúncia que s’ha presentat acompanyada d’imatges documentals.

El PP demana informació per saber els terminis en què està prevista la retirada i neteja de l’espai i confia que la denuncia provoqui la reacció del consistori. En una roda de premsa recent, Diéguez va queixar-se de la “lentitud” del govern municipal en resoldre qüestions plantejades fa més d’un any.
Entre el mes de novembre i desembre, el PP va tramitar vuit iniciatives a partir de queixes veïnals en aspectes de mobilitat, seguretat viària o neteja als carrers de Padró, Sant Sebastià, Montcada, Tamarit, Balmes i Duc de Tetuan i esta fent el seguiment de tres protestes més per sorolls i ocupació de la via pública al camp de futbol de l’Industrial, al carrer de la Salut i a la plaça del parc del riu Ripoll plantejades al llarg del 2016 que o bé no han obtingut resposta o bé aquesta no ha comportat, segons els populars, una solució real al conflicte. “Els veïns estan decebuts”, apunten des de l’oficina popular, coordinada per Cristina Lozano i Francina Sau. “Al govern li demanem que faci feina constant per Ripollet i que mantingui el contacte periòdic amb els veïns per cercar la millor solució als problemes, com fem nosaltres”, va afegir Lozano en la roda de premsa.

Durant aquest període, la formació ha rebut diverses consultes sobre les clàusules sol i ha adreçat als interessats a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), on el consistori presta un servei d’assessorament personalitzat. –J. Josa

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C