Una nova campanya intemporal de comerciants i professionals locals incita al consumidor a pensar

Destacats Una nova campanya intemporal de comerciants i professionals locals incita al consumidor a pensar

Pensa-hi. Comprar a Ripollet és mantenir la ciutat viva. El lema imprec en 180 adhesius que reprodueixen la forma d’una bombeta clàssica apeŀla a la responsabilitat dels compradors a l’hora de planificar les seves compres. “Volem fer poble, sense el comerç la Rambla estaria trista, no seria res. El comerç és vida”, exclamava dimarts Maricel Palau, de l’Associació de comerciants i venedors del Mercat, en la presentació de la campanya, la segona que impulsen conjuntament la Unió de Comerciants de Ripollet, el Mercat Municipal i el gremi dels instaŀladors i pimes del metall.
Els adhesius es poden veure a les façanes del Mercat Municipal, als aparadors dels comerços i a 25 furgonetes d’instaŀladors agremiats. La campanya no té data de caducitat: “no és una campanya de primavera o de tardor, sinó que és intemporal”, matisen, perquè, en ple auge de les compres per internet, fa pensar al comprador quin model de ciutat i de societat vol.
El comerç local dona vida a la ciutat, genera ocupació i oferix atenció professional davant de qualsevol imprevist. “Al lloc a on compres també és el lloc on pots anar a buscar feina. Comprar a la ciutat és invertir en l’entorn, repercuteix en el nostre propi benestar i en el futur de tots”, va argumentar Sergi Samper, president de la UCR, l’endemà del dia del treballador i va explicar que “conscienciar al comprador sobre aquests aspectes i fer pensar”, era un dels objectius que persegueixen amb la imatge de la bombeta.
Samper, Palau i Ramon Ruiz, vocal de la junta del gremi d’instaŀladors van presentar la campanya a la plaça de Pere Quart, des d’on eren visibles els adhesius als vitralls del mercat, a les furgonetes i als establiments de la

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C