En marxa la votació popular per escollir el cartell de la Festa Major, en una edició record de participants

Destacats En marxa la votació popular per escollir el cartell de la Festa Major, en una edició record de participants

Els tres cartells finalistes en el concurs de Festa major ja es poden votar online. Els lectors de Ripollet al dia també ho podran fer presencial fins a finals de mes amb la butlleta que publicarà Ripollet al dia i altres mitjans locals. El disseny que rebi més vots serà la imatge de la Festa Major 2017, que tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 d’agost.
La comissió de Festes va seleccionar els cartells entre les 25 propostes presentades a concurs, el doble dels concursants que en l’edició de 2016.

La votació es podrà fer a través del web www.ripollet.cat des del dia 27 d’abril, a les 9 hores fins el 17 de maig, a les 13 hores. D’altra banda, els mitjans locals de comunicació, entre aquests Ripollet al dia, i la revista municipal InfoRipollet publicaran una butlleta de vot per fer possible el vot presencial. La butlleta es podrà dipositar en una urna situada al Centre Cultural.
El veredicte es farà públic el proper 23 de maig al Centre Cultural, moment en què s’obrirà el sobre que conté les dades de la persona guanyadora. El premi està dotat en 600 euros. Aquest any, s’han presentat un total de 25 propostes. La Comissió de la Festa Major agraeix la participació i es mostra molt satisfeta ja que gairebé s’ha doblat el nombre de cartells presentats respecte l’any passat. —Redacció

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C