Estudiants de tres instituts recullen més de 4.000 litres de deixalles en només un matí

Destacats Estudiants de tres instituts recullen més de 4.000 litres de deixalles en només un matí

La jornada ‘Clean Up Day’ s’emmarca en una iniciativa Europea per preservar l’entorn. Va realitzar-se a Ripollet a proposta de l’institut Can Mas.

150 alumnes dels Instituts Lluís Companys, Can Mas i Sant Gabriel van recollir divendres entre 4.000 i 5.000 litres de deixalles del riu Ripoll. Els alumnes van participar en la primera jornada Clean Up Day que s’ha organitzat a Ripollet, amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de Prevenció dels Residus.

La iniciativa va sorgir de l’Institut Can Mas en una reunió de Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Ripollet, i divendres, va poder-se realitzar a partir de la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient, Educació, Casa Natura i Associació Ripollet Natura.
Els estudiants, que segons els organitzadors, van treballar de valent, van retirar unes 16 saques de deixalles i d’altres residus que per les seves dimensions no ha estat possible dipositar en cap contenidor. La regidoria de Medi Ambient calcula que en total es van recollir entre 4.000 i 5.000 litres de residus. L’actuació es va realitzar només durant un matí, el de divendres, i va limitar-se a una petita part del Riu Ripoll, en el tram comprès entre el pont de vianants i el tanatori. “Ha estat una oportunitat per veure in situ, la realitat del riu i del seu entorn”, expliquen.-J Josa

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C