Els casals d’estiu ofereixen lleure i esports a prop de 1.300 infants de Ripollet

Destacats Els casals d’estiu ofereixen lleure i esports a prop de 1.300 infants de Ripollet

Els primers dies de les activitats a les escoles i en equipaments esportius han transcorregut amb normalitat, segons l’Ajuntament, que es mostra satisfet per la xifra de participants. El model de gestió i finançament dels casals va canviar-se al maig i el període d’inscripció va ser conflictiu per algunes famílies 

Prop de 1.300 infants de Ripollet hauran passat aquest estiu per un dels casals de lleure i esportius que realitzen des del passat 26 de juny entitats de lleure i les associacions de mares i pares a les escoles de Ripollet Els Pinetons, Tiana, Tatché i Martinet i en equipaments del Patronat Municipal d’Esports.
En total, el Centre d’Esplai l’Estel, que realitza el casal a l’escola Els Pinetons, comptarà amb 180 nens d’entre 3 i 15 anys; La Gresca , a l’escola Tiana, en tindrà 160. Els casals dels centres educatius Tatché i El Martinet, on les Ampes s’estrenen en l’organització d’activitats d’estiu, tindran 165 i 140 participants, respectivament. A l’escola Ginesta, el Futbol Sala Ripollet realitza un campus esportiu amb 120 infants.

Als participants d’aquests esplais s’han de sumar els fins a 440 infants que realitzen o realitzaran la propera setmana activitats esportives als casals del Patronat Municipal d’Esports. Altres propostes estiuenques que també han començat són els que realitzen diferents clubs esportius com el Bàsquet Sant Gabriel, amb 62 infants al Pavelló Municipal Francesc Barneda i al col•legi Sant Gabriel; el Club Futbol Ripollet amb 30 nens al camp de futbol per infants de 4 a 14 anys; i el Tennis Ripollet amb 80 nens que utilitzen el Poliesportiu i les pistes de Tennis Sandacos.

El govern s’ha mostrat satisfet per la xifra de participants després d’haver canviat el model durant l’any. En un comunicat subratllen la manca de problemes els primers dies de la temporada d’estiu de lleure i esport, malgrat la polèmica i confusa inscripció viscuda al mes maig. —Redacció

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C