Surrealista Ripollet: els curts projecten el jove talent local

Destacats Surrealista Ripollet: els curts projecten el jove talent local

Creació, projecció i gala de premis. Tot en un.  El cinema a la fresca va viure dissabte una de la sessions més boges amb el festival de curtmetratges ‘Curt Exprés’ i ‘Made in Ripo’. Adiós, de Alba Recuero i Santi Bravo, i el film col·lectiu La lampara de la sabiduria s’imposen en una edició exclusivament local i molt jove

Ave, Cesar! Nou equips de joves van trobar-se a les 9.30 hores de dissabte per escoltar l’oracle: el curtmetratge que havien de rodar en escenaris de Ripollet i editar aquell mateix dia havia de tenir com a tema els romans. La mini pel·lícula temàtica, on havia de sortir un llum i pronunciar-se la frase “Me persigue la sabiduria peró yo soy más ràpido”, es projectaria al pati del Casal de Joves, a partir de les 22 hores, en la 19a edició de festival de curtmetratges Curt Exprés i en la 2a edició del concurs Made in Ripo. Després de la projecció, es reuniria el jurat i es proclamaria els tres vencedors.

En paral·lel, uns altres 9 grups de creadors ripolletencs —gran part d’ells alumnes d’instituts— exhibien pel·lícula a Made in Ripo, segona edició d’un concurs de cine local.

APLAUDITS I CELEBRATS
El film Adiós, de Alba Recuero i Santi Bravo va emportar-se el primer i únic premi del Made in Ripo, valorat en 300 euros; La Lampara de la sabiduría, de joves de l’Esplai Estel, va imposar-se al Curt Exprés. Toñis nigthmare i Ripollum, de 200 i 100 euros respectivament, es van endur el segon i tercer premi i hi va haver menció especial per El imperio romano contra las Ninjas persas.

Entre esbojarrada i surrealista, així va ser la nit de cinema dedicada al curt, per primera vegada, amb només concursants de Ripollet. Cada un dels visionats va ser aplaudit i els premis, celebrats amb entusiasme. L’organització, a mans del consistori després de la marxa de l’Associació Super 8, va restringir el certamen a un sol dia i va optar per suprimir la categoria nacional. —JJR

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C