Les Festes de la Tardor estrenen vermut musical

El barri del Pont Vell serà una festa de divendres a diumenge

Al barri del Pont Vell es respira aquests dies l’ambient festiu, amb els últims preparatius de la 37a edició de les Festes de la Tardor i l’exposició de fotografies de l’edició 2016 als establiments del barri. De divendres a diumenge, el Pont Vell serà una festa. Havaneres, correfocs i focs d’artifici, fira d’artesania i diada castellera, bingo i menjars de germanor al carrer, cap dels actes més populars i tradicionals de la festivitat, falta al programa.

Entre les novetats de 2017 destaca el primer concurs de beure en porro, Tititus, on els participants hauran de demostrar la seva habilitat i resistència, divendres en els concerts nocturns, i la primera edició d’un vermut musical amb el grup de flamenc i rumba Buscando el duende, el migdia de dissabte. La comissió de Festes ha decidit mantenir l’espectacle de màgia incorporat l’any passat a la matinal infantil de dissabte, i repetir la jornada de donació de sang, a causa de l’èxit que van assolir el 2016. “Van funcionar molt bé i van portar molta gent”, valora Ricardo Domínguez, membre de la comissió organitzadora, que fa una crida al veïnat perquè s’animi, no només a gaudir de la festa al carrer, sinó a fer propostes i suggeriments. “Estem oberts a tot, amb temps es poden incorporar nous actes.

Explica Domínguez, que la celebració conserva els seus orígens reivindicatius, quan més de tres dècades endarrera el veïnat es va unir per reclamar més serveis, i que ara atreu tant veïns de Ripollet com de Cerdanyola. La celebració convida a descobrir els carrers entre els dos municipis i la seva identitat: Poques festes de barri omplen tres dies, amb una vintena d’activitats lúdiques, culturals i esportives al programa que, durant l’any, preparen particulars i entitats. —JJR

37a edició de les Festes de la Tardor:

Divendres 22:
21 h Tronada d’inici de Festa.
21.15 h Exhibició de motos al carrer Verge de Montserrat
21.30 h Pontcert’17 i concurs de titius amb premi per al guanyador, a l’envelat Ntra. Sra. dels Àngels.

Dissabte 23:
A partir de les 9.30 h, XIII Fira d’art i artesania al c. de l’Estació i, c. Ntra. Sra. dels Àngels, VI Obert de partides ràpides d’escacs
De 10 a 14 h Jornada de donació de Sang
11 h Taller de Circ.
12 h Espectacle familiar de màgia //13 h Vermut musica
18.30 h Cantada d’havaneres amb el Grup L’Espingari i cremat de rom a l’envelat del c. Ntra. Sra dels Àngels
21.30 h Correfoc pels carrers del barri amb la colla Drac i Diables de Can Sant Joan i Diables de Ripollet. Inici: c. Gran Via Prat de la Riba.// 22.30 h Castell de focs artificials. Lloc: parc Massot 23 h Ball de Nit amb l’Orquestra Aquarium a l’envelat del c. Ntra. Sra dels Àngels.

Diumenge 24
A partir de les 9 h, XIII Fira d’art i artesania al carrer de l’Estació// 9 h Despertada dels Trabucaires de Ripollet// 10 h Xocolatada amb coca obsequiada pel Forn Planas// 10 h Cercavila de Cultura Popular amb el Poll Foll, la Martineta, el Drac de Diables de Cerdanyola, els Gegants de Ripollet i la banda de tambors de la Casa de Aragón de Cerdanyola. Inici a la plaça Emma Maleras // 10.30 h Pedalada popular, dins els actes de la Setmana de la mobilitat, del parc del Riu Ripoll a l’escola Tiana // 11 h IV Exposició de vehicles antics al parc Maria Regordosa// 11.30 h Botifarrada al col·legi Tiana // 12 h Diada castellera amb els Castellers de Montcada i Reixac // 14 h Dinem junts al carrer. Tiquets: 6 euros en venda anticipada i 7 euros al bar de la Comissió del c. Ntra. Sra. dels Àngels. El tiquet inclou: un plat de paella, pa i postres.
16.30 h Juguem al Bingo, alc. Ntra. Sra. dels Àngels.
18.30 h L’última i marxem!!! amb PD Lázaro. Cloenda de les Festes de la Tardor 2017

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C