El ‘Ripollet al Dia’ celebra el Nadal amb el sorteig d’una consola

Destacats El ‘Ripollet al Dia’ celebra el Nadal amb el sorteig d’una consola

A més d’obsequiar els lectors amb el calendari de fotos antigues del municipi, el setmanari Ripollet al dia vol enguany celebrar les festes nadalenques amb el sorteig d’una Play Station Vita i 2 jocs cedida per Electrorambla. Per poder participar en el sorteig serà necessari que s’ompli la butlleta que es trobarà a les pàgines de promoció del sorteig dins de la revista dels dies 7, 13, 20 i 28 de desembre.

SORTEIG EN DIRECTE EL 3 DE GENER

Les urnes per dipositar la butlleta estaran ubicades a Electrorambla (rambla de Sant Jordi, 21) i a Clínica Dental Virgen del Pilar (rambla de Sant Jordi, 78) des de l’11 de desembre de 2017 fins al 3 de gener de 2018, ambdós inclosos. Es podran dipositar les butlletes dins les urnes fins a les 18 hores del 3 de gener de 2018.Es realitzarà el sorteig públic de la consola a les intal·lacions d’Electrorambla, on una mà innocent escollirà una butlleta. L’acte del sorteig serà retransmès en directe per la nostra pàgina de Facebook (facebook live).
Coincidint amb les mateixes dates, la revista Cerdanyola al dia sortejarà un ordenador. Les bases dels dos concursos es poden consultar al web d’Edicions al dia (www.al-dia.com)

Podeu consultar les Bases del Sorteis aquí

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C