Ripollet es prepara per la nit més màgica de l’any, amb la visita dels tres Reis d’Orient

Destacats Ripollet es prepara per la nit més màgica de l’any, amb la visita dels tres Reis d’Orient

Ripollet, costums i tradicions, l’entitat organitzadora de la cavalcada va recollir aliments pel banc d’aliments per primera vegada, el dia 31, en la recepció de cartes.

Desenes de famílies van fer cua el 31 de desembre, en la primera aparició a Ripollet dels tres reis d’Orient a la plaça de Pere Quart. Alguns van portar-hi menjar, ja que Ripollet, costums i Tradicions, l’entitat organitzadora de la Cavalcada ha aprofitat la jornada per recollir alimnets pel Gran Recapte, del Banc dels aliments. Ses majestats tenien previst tornar a recollir cartes i aliments la tarda del dia 2 al Pont Vell i compten a més amb l’ajuda del carter Reial i d’altres membres del seu seguici que, avui, agafen els missatges de més infants als barris de Can Vargas i Sant Andreu. Els patges reials van visitar els alumnes de l’escola Tatche poc abans d’iniciar-se les vacances escolars.

En poques ciutats, els reis es mostren tant assequibles com a Ripollet: dissabte, asseguts a la Haima que Ripollet Costums i Tradicions va instal·lar a la plaça de Pere Quart, els mags van agafar-se el seu temps per xerrar amb la canalla, revisar les cartes junts, fer-se fotografies i lliurar-los un primer obsequi. La vigília de la festa de Reis, aquest divendres 5, tornen Melcior, Baltasar i Gaspar per la cavalcada, en una de les festes més multitudinàries al carrer.

Els tres reis arribaran en autobús al barri del Pont Vell, on els espera la Careta Teatre. Si passa com l’any passat, els tres mags deixen que siguin els nens i nenes que tenen a tocar qui els acompanyin al seu pas per la passareŀla de la C-58. Arribats a la porta de l’Ajuntament, on les autoritats i també infants els donen la benvinguda, recullen les claus de totes les cases del poble per, a la nit, poder deixar-hi un regal. A partir d’aleshores s’inicia la cavalcada, amb punt de partida al carrer de Balmes. — Judit Josa

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C