L’Associació El Local guanya el torneig solidari de futbol sala

Destacats L’Associació El Local guanya el torneig solidari de futbol sala

La competició organitzada per l’Associació Ripollet Rock va recollir material escolar pel Centre Obert La Placeta

Retoladors, cartolines, paper per fer treballs manuals... Els assistents i participants del torneig de futbol sala de diumenge van donar tot tipus de material escolar pels nens i nenes del Centre Obert La Placeta. La iniciativa forma part de la campanya solidària iniciada per l’Associació Ripollet Rock, que aquest any ha recuperat el torneig que agrupa a entitats del municipi.

“A banda de la recollida de material, l’objectiu del torneig és fer germanor i ho hem aconseguit”, destacava en Paco González, president de Ripollet Rock. Després de dos anys sense celebrar-se, l’edició d’enguany del torneig va aplegar equips de l’Esplai l’Estel, Diables de Ripollet i de l’Associació Cultural El Local, a més del conjunt de l’entitat amfitriona.

Amb equips mixtos i un caràcter lúdic, el Pavelló Joan Creus va acollir quatre partits on El Local va ser l’equip vencedor guanyant 6-1 la final contra Ripollet Rock. Els Diables van ser tercers després de vèncer 7-2 l’Esplai Estel. “És el primer any que participem i ens agrada que tingui una vessant social i no sigui només un partit de futbol”, deia en Javi Linares, membre de l’Associació Cultural El Local.

Ampliació del termini de recollida
La pluja del cap de setmana i la proximitat amb les festes de Nadal van condicionar l’arribada de material per La Placeta durant el torneig. Tenint això en compte, des de Ripollet Rock volen ampliar una setmana el període de recollida que va començar el passat 27 de desembre. Les aportacions es podran fer al Poliesportiu Municipal i al Centre Cultural. Un cop tinguin tot el material, els membres de l’associació volen portar ells mateixos els objectes al Centre Obert: “La idea és organitzar un acte d’entrega amb els nens i nenes”. —Mònica García

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C