Tanques grogues per Ripollet

Destacats Tanques grogues per Ripollet

L’alcalde Osuna detalla un paquet d’inversions de 4,2 M d’euros que s’executaran d’aquí a passat el final de mandat. Mentre avancen les obres al carrer de Calvari,  al parc del Riu Ripoll i a la zona del Molí de’n Xec; la junta de govern valorava aquest dimarts diversos projectes de reforma en equipaments esportius i educatius. 

Les tanques i altres indicatius d’obres han començat a fer acte de presència a la ciutat. Al parc del riu Ripoll s’està substituint la font ornamental de davant l’Ajuntament, que s’ha enderrocat després d’anys en desús pel risc de legioneŀlosi, per una lamina d’aigua transitable de 400 m2; a la zona del Molí d’en Xec s’ha començat a preparar el terreny per edificar la primera passera sobre el riu Ripoll i la reforma del carrer de Calvari avança sobre el calendari previst amb la confiança que, aquesta fase, finalitzi abans d’agost.
El govern municipal té planificades per l’any en curs 47 inversions a la via púbica o en equipaments municipals amb un pressupost total de 4,2 M d’euros i preveu executar-les a mesura que s’aprovin, des d’ara i fins a final de mandat L’anunci, fet públic dilluns passat, va servir perquè l’alcalde Josep M. Osuna reivindiques “la capacitat de planificació i de recerca de finançament i recursos” del govern que encapçala i la voluntat de “reinvertir en la millora de l’espai públic i, per tant, la qualitat de vida”.
Entre els projectes sotmesos a votació a la junta de govern d’aquesta setmana — la previsió era celebrar-la dimarts, quan ja estava tancada l’edició del Ripollet al dia— destaquen la reforma de les grades del poliesportiu municipal i de la pista del Joan Creus, amb la renovació del parquet i el tancament del perímetre de la pista, entre altres inversions com la substitució de la coberta a les escoles Escursell i la Verema i la reforma d’oficines municipals. Segons Osuna, és tracta “d’actuacions necessàries i importants”, tant per garantir la seguretat com per al manteniment dels equipaments en condicions..
Durant aquest mes de juliol està previst que s’inicii la construcció de dos carrils bici, un per connectar el municipi amb Montcada i el del carrer Tortugar i a l’agost el resfaltat de carrers a Rizal, Tarragona i Balmes, entre altres. —JJR

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C