Feminisme inclusiu

Destacats Feminisme inclusiu

“Hem d’apropar la lluita Lgtbi i la lluita trans a altres àmbits”, reflexiona una de les ponents en les segones jornades feministes de l’Aresta

Les 2nes jornades feministes organitzades pel col•lectiu juvenil l’Aresta de Ripollet van tenir lloc la tarda de diumenge passat al pati del Centre Cultural.
Durant les jornades, el debat sobre el feminisme es va complementar amb la lluita Lgtbi, concretament la lluita trans. La jornada va començar amb una xerrada de Judith Joanbux de l’associació Transgerenem, on parlava sobre la seva experiència personal i de la importància de veure les transsexuals com una diversitat més dintre de la societat i de la lluita feminista.
El col•lectiu Aresta va continuar la Jornada amb unes dinàmiques o jocs que proporcionaven debats sobre diferents àmbits del feminisme, a part de conscienciar a les participants sobre el masclisme diari, el micromasclisme, i altres conceptes bàsics.
Després, amb la participació de “Descargolats Teatre”, es van llegir relats d’experiències reals recollides a la bústia del col•lectiu. Els textos estan exposats per les persones interessades en llegir-los i es poden trobar a la Gurri Taverna fins aquest dissabte.
La jornada fa acabar amb el concert d’Akelarre, grup amb cançons transfeministes, i un sopar popular.

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C