L’Ajuntament deixa la porta oberta a repetir al 2016 l’experiència del ‘Survival Zombie’ en un primer balanç de l’activitat

Destacats L’Ajuntament deixa la porta oberta a repetir al 2016 l’experiència del ‘Survival Zombie’ en un primer balanç de l’activitat

Impactats. Amb aquest adjectiu resumia aquest matí el regidor de Joventut Oriol Mor el sentir del govern local davant la reacció de la població al ´Suvirval Zombie´ i les activitats paral·leles organitzades en col·laboració amb els comerciants. “L’expectació que s’havia generat ha revertit en positiu” ha dit en l’agraïment públic a la participació de la gent que va fer que la nit terrorífica fos un èxit.

Milers de persones van sortir dissabte al carrer “ amb ganes de somriure i de passar-s’ho bé” ha destacat el regidor, segons el qual, la imatge que més va impactar-lo va ser “veure a famílies senceres jugant”.

Finalment van participar del joc en viu de la ‘Survival Zombie’ 2.400 persones entre famílies de Ripollet i visitants. Durant la jornada no van produir-se incidències més enllà de petites lesions, ha explicat el regidor que ha acceptat també que hi havia recorregut per introduir millores.

Pendents de reunir-se al llarg d’aquesta setmana amb les associacions de comerciants del Mercat Municipal, la Unió de Botiguers de Ripollet i el gremi d’Hostaleria, entre altres agents implicats en la organització de l’esdeveniment, el regidor ha deixat la porta oberta a repetir l’experiència en els propers anys. El regidor es reunirà també amb l’empresa Real World Games, que és qui impulsa els jocs en viu a diferents municipis. A finals de setmana, el govern municipal té intenció de fer un “balanç més acurat” i posar xifres a la festa.

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C