El Centre de Titelles de Lleida presenta a Ripollet el seu darrer espectacle per a infants

Destacats El Centre de Titelles de Lleida presenta a Ripollet el seu darrer espectacle per a infants

El teatre reforça la programació infantil, que gestiona el Patronat Municipal de Cultura, amb el programa Petit Mercat Vell

Després de mesos girant per molts municipis arriba al Teatre Auditori del Mercat Vell l’espectacle ‘Kissu’, que s’estrenarà a Ripollet diumenge 6 a les 18 hores, dins de la programació del Petit Mercat Vell. El reforç de la programació infantil és una de les novetats de la nova temporada del teatre.
Per a en Kissu, el cadell de llop, la descoberta de l’entorn és una aventura que el porta a allunyar-se del seu cau i de la seva mare, fins a perdre’s i anar a raure al món dels homes. Creient que és un gosset abandonat, la Duna i el seu avi l’acullen a casa. Però què passarà quan aquests descobreixin la vertadera naturalesa d’en Kissu? Aquest espectacle de titelles del Centre de Titelles de Lleida està adreçat a infants de 2 a 7 anys.

CRÉIXER EN FAMÍLIA
Kissu forma part del programa ‘Petit Mercat Vell’, que organitza el Patronat Municipal de Cultura, i que està format per un seguit de propostes en l’àmbit de les arts escèniques dirigides especialment a les famílies. Des del PMC es vol fomentar el fet d’anar al teatre en família perquè també és una manera de créixer, d’estimular la sensibilitat i endinsar-nos en nous mons. En definitiva veure el teatre com una oportunitat que ens permet aprendre i alhora passar-ho bé.
El Centre de Titelles de Lleida neix el 1986 amb la voluntat d’esdevenir un ens creador i divulgador de l’art dels titelles. En els seus anys d’història ha desenvolupat una extensa activitat amb la producció pròpia d’espectacles, l’organització i realització de la Fira de Teatre de Titelles de Lleida, així com la coproducció d’espectacles amb el Palaua de la Música, el TNC i el Gran Teatre del Liceu.


Les entrades es poden comprar a través de la pàgina web del teatre: www.teatreadutoridelmercatvell.cat, al Centre Cultural, o bé una hora abans que comenci l’espectacle al Teatre. - Redacció

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C