Dracs, princeses i cavallers

El Sant Jordi a la Rambla celebra trenta edicions amb xifres de participació rècord: fins a setanta entitats locals tindran presència diumenge a la Rambla

Els últims trenta anys, la Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals (CRAC) ha portat el pes de la celebració de Sant Jordi a Ripollet amb l’organització del Sant Jordi a la Rambla. En aquest 2017 d’aniversari, la diada cau en diumenge, motiu pel qual la multitudinària fira d’entitats, llibreries , artesania i marató d’actuacions tindrà lloc el 23 d’abril i no, com és habitual, el diumenge anterior.
La festa compleix trenta anys amb xifres de participació record, fins a 70 entitats locals i 40 artesans instaŀlaran parada aquest diumenge, entre les 10 i les 20 hores, a les rambles de Sant Jordi i Sant Esteve. Part de les noves incorporacions provenen del món educatiu i esportiu.

ESPECTACLE A LA RAMBLA
La distribució de l’espai serà lleugerament diferent a la d’edicions anteriors: la marató d’actuacions, per exemple, tindrà lloc a la rambla de Sant Esteve, d’11.30 a 14 h, enlloc de la plaça central i una nova ubicació de les parades permetrà alliberar l’entrada al Centre Cultural. En aquest espai s’inaugura l’exposició dedicada a Anselm Clavé.
Com cada edició, un espectacle familiar animarà la jornada. Artístic Events representa (diumenge, 18 h) una versió divertida i absurda de la llegenda de Sant Jordi. Amb una princesa que vol ser soltera, un drac bo i un cavaller covard, el conflicte està servit. La CRAC organitza avui, dijous, (19 h) la presentació del llibre de l’historiador Miquel Sánchez sobre molins paperers, a la Biblioteca. –JJR

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C