Els locals d’assaig tornen a obrir després d’una inversió de 51.000 euros

Destacats Els locals d’assaig tornen a obrir després d’una inversió de 51.000 euros

Els exteriors dels locals d’assaig municipal, situats a l’avinguda del riu Ripoll, van ser l’escenari dissabte d’un dels concerts a l’aire lliure que organitza amb bandes locals o del Vallès l’associació musical Kanyapollet per reivindicar la música en viu. L’actuació de Escartxa, una jove banda d’ska-punk, i de la veterana Estúpidos estupendos, de punk-rock, totes dues de la localitat, ha coincidit amb la fi d’unes esperades obres de millora a l’equipament, que gestiona l’associació Kanyapollet juntament amb la regidoria de Joventut.

L’Ajuntament ha invertit 51.000 euros en la insonorització de les sales 1 i 3 i en el sistema d’accés als locals.

L’acondicionament acústic de dues de les set saltes “garanteix una qualitat de so important així com una disminució de la contaminació acústica a la resta de l’equipament”, segons fons municipals. A partir d’ara, músics i bandes podran accedir als bucs amb un sistema de codis i d’empremta dactilar, que substitueix el de les targetes magnètiques, problemàtic des de que l’empresa proveïdora va deixar de subministrar-les amb la crisi econòmica. El regidor de Joventut, Oriol Mor i el president de Kanyapollet, Santi Sanginés, tenien previst visitar ahir, dimarts, l’equipament i explicar els detalls del que s’ha fet.

Els locals d’assaig disposen de set bucs d’assaig que estan a la disposició d’aquelles persones que les vulguin sol·licitar, per la qual cosa cal adreçar-se a la regidoria de Joventut (rambla de sant Jordi, 6). —Judit Josa

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C