Teatre sense barreres

Destacats Teatre sense barreres

AVANÇ DE LA TEMPORADA 2018-2019: MÚSICA, TEATRE, DANSA, ÒPERA I MÉS

Durant la temporada 2018-2019, els ripolletencs podran gaudir de les arts escèniques amb la programació al Teatre Auditori del Mercat Vell de 17 espectacle de música, teatre i dansa, -tres d’aquests són monòlegs i diàlegs de petit format i durant la posada en escena, el públic estarà situat sobre l’escenari—, un de màgia i quatre retransmissions en directe d’òpera i ballet des dels principals liceus europeus..
En un intent de traspassar les paret del teatre, l’oferta escènica es completa amb vuit petites peces teatrals elaborades amb els records i anècdotes dels mateixos espectador i que es representaran cada 25 de mes fora del teatre, en espais del municipi que, de moment, es mantenen en secret i amb 23 audicions de Nits de Música i 11 tertúlies literàries., a banda de col·laboracions i sortides puntuals per als seus sòcis.

En paraŀlel, els instituts de secundària de Ripollet han accedit a traves de l’Associació al programa Flipart de la Diputació de Barcelona. El conveni els dona la possibilitat de programar representacions d’espectacles als seus respectius centres a més de rebre suport a la creació de projectes teatrals i musicals o formació específica en forma de tallers d’arts escèniques per als seus alumnes.

ELS NOMS DE LA TEMPORADA 
La presentació d’aquesta suculenta temporada tindrà lloc el divendres 5 d’octubre, amb l’acte obert i gratuïtes la teva festa. La companyia Artistras de la Garriga exercirà de mestre de cerimònies d’un acte que vol rendir tribut a l’espectador i al soci i on es detallaran un a un els espectacles de la temporada.. Desconcerto, de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, obrirà el divendres 19 d’octubre el teló . La companyia Atalaya, el director Jordi Casanovas, el cor Gospe Vuy Choir, el showman Quim Masferrer, el músici i compositor Jordi Savall , el Mag Lari, les directores Silvia Munt i Imma Colomer, són alguns dels grans noms que passaran per Ripollet, entre 2018 i 2019. La programació anual es pot consultar al web www.espectadorsripollet.cat així com els abonaments, entrades i promocions. — JJR

 

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C