Subscripció a aquest canal RSS

Informaciò d'economia a Ripollet

A Ripollet al Dia som conscients que la situació geogràfica de Ripollet favoreix a assolir que el seu entramat empresarial i econòmic sigui un dels aspectes que més destaca en aquesta localitat del Vallès Occidental. L'economia és un dels punts d'inflexió més notables en la nostra vida des de fa alguns anys. Per tot aquest conjunt de característiques prou importants, totes les notícies que fan referència a les empreses i l'economia són tan abundants i prou interessants.

L'hostaleria, els comerços i tot el teixit industrial són part del dibuix que conforma la realitat de Ripollet. Sense oblidar la proximitat de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) que és una de les ajudes més importants per a poder desenvolupar una línia d'investigació fonamental per a la creació i expansió de la localitat vallesana, ja sigui a nivell local o nacional.

Volem i som conscients de la realitat que va transformant i modernitzant la nostra ciutat de Ripollet. Cada vegada hi ha un major nombre d'empreses que es van instal·lant en la nostra localitat, oferint amb això una oportunitat molt bona de creixement i estabilitat per als habitants del municipi. Totes aquestes circumstàncies fan que la nostra web de Ripollet al dia sigui tan important i destacable entre d’altres. A més de convertir-se en un punt de referència ideal per estar constantment informats del que passa al municipi i poder ser part activa del mateix. Així mateix disposeu de diferents canals per a poder participar amb nosaltres i ser part del nostre diari.

A la nostra web tindreu l'opció d'informar-vos de tots aquests moviments a nivell empresarial i que ajuden a que l'economia vagi sent cada vegada més coneguda pels ciutadans. Us animem doncs a fer-nos arribar els vostres suggeriments a través de les xarxes socials.

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C