Subscripció a aquest canal RSS

Informaciò d'esports a Ripollet

A la nostra web volem que us arribi amb un caràcter immediat tota la informació referent al mon dels esports que es practiquen a Ripollet tant si ets el local com el visitant. Li donem la importància que es mereixen tots els equips i entitats esportives de la localitat.

La informació que podeu trobar és la més propera i real i així poder compartir amb esportistes i aficionats les victòries o derrotes aconseguides. És important de destacar la importància que l'esport és una de les activitats més seguides pel públic i té molts seguidors pel que és una de les seccions més populars. Per això mateix li donem un racó molt especial al nostre diari.

Aquí posem a la vostra disposició totes les notícies que facin referència dintre de l'àmbit esportiu vallesà. Fent un seguiment i recolzament especial dels esportistes i entitats locals que fan de l'esport una manera de viure i de sentir. Els veritables protagonistes son ells i tota la gent que dia a dia recolza l’esport local vallesà.

A Ripollet al Dia disposeu de tot que creieu convenient perquè tingueu la informació de l'esport del nostre municipi actualitzada. Us animen a que participeu amb nosaltres als que sou de Ripollet i als que no, per aconseguir que cap acte es quedi sense representació a la nostra ciutat. Al web estareu al dia i totalment informats de tot el que succeeixi a la localitat.

Mai havia estat tan fàcil el tenir tan proper l'esport en Ripollet com ara amb el nostre diari digital. Ens agradaria ressaltar que esperem la vostra col·laboració per a que podeu interactuar amb nosaltres en tot moment. Gràcies a les xarxes socials i el correu us rebrem amb els braços ben oberts.

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C