34è CROS VILA RIPOLLET + CROS LOCAL

Destacats 34è CROS VILA RIPOLLET + CROS LOCAL

La Ripollet Unió Atlètica, Rua, explica l'experiència en el Cros Vila Ripollet

El passat diumenge 10 de gener es va disputar el 34è Cros Vila Ripollet més el Cros Local organitzat pel nostre club i pel Patronat Municipal d’Esports de la ciutat, al Parc dels Pinetons. Van participar més de 1000 corredors. Per poder duu a terme aquest cros vam requerir l’ajuda dels voluntaris que es van posar des de la tarda de divendres fins a diumenge col·laborant en la preparació dels dorsals, la preparació i muntatge del circuit i, ja per últim, el desmuntatge. També la col·laboració durant les diferents carreres que es van disputar tant ajudant en els diferents punts del circuit com a l’arribada i les persones que van estar amb l’avituallament. Destaquem també el gran esforç realitzat al bar perquè es dugués a terme i funcionés tan bé com es va fer.

Atletes que pugen al pòdium

Respecte als nostres corredors quatre d’ells van aconseguir pujar a pòdium: Erik Pasamonte (2nPrebM), Hugo Serrano (3rPrebM), Marc Quirant (3rBM) i Claudia Martínez (3aJF).

Entre la cinquena i desena posició també trobem a: Estela Alberola (5aPrebF), Carla Gelabert (5aBF), Ayelen Michele Baka (6aBF), Víctor Gómez (5èBM), Izan De Haro (7èAM) i Laura Torres (6aIF).

També destacarem la participació de la resta de corredors del Rua com: Alexia Jiménez (12a BF), Rubén Navarro (13è BM), Marc González (17è BM), Pau González (24è BM), Adrian Murcia (32è BM), Sofia Jiménez (18a AF), Nerea De Haro (20a AF), Marina Uribe (21a AF), Mariona Prieto (22a AF), Dídac Arqueros (15è AM), Alex Sabalete (19è AM), Alex-Alemayehu Fabrega (20è AM), Marta Peñarando (17a IF), Nídia Martín (28a IF), Joel Arqueros (16è IM), Joel González (23è IM), Raúl Naharro (29è IM), Mario Romea (30è IM), Claudia Alcolea (16a CF), Mireia Valdivia (22a CF), Alba Calderon (29a CF), Gina Guardado (30a CF), Laia Solano (36a CF), Lorena Albet (38a CF), Gerard Ocaña (26è CM), Albert Lazaro (27è CM) i Xavier Garcia (21è VetM).

Ja per últim, no podem acabar la crònica sense acomiadar-nos de la junta que ens deixa després de molts anys de dedicació junt amb la secretària del club i acabant amb un gran discurs del president destacant la valia de cadascú d’ells i donem la benvinguda a la nova junta plena de noves idees i gran empenta. Moltes gràcies a tots!!!

La foto pertany a un gran nombre de corredors, pares, mares, avis, membres de la junta... i ha estat proporcionada per Pere Arqueros.

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C