El CPA Ripollet entusiasma el públic amb la gala de Nadal

  • Escrit per CPA
  • Publicat a Esports

La presentació de l’espectacle inspirat en els aeroports, primera producció de l’any, omple el pavelló. El Club de Patinatge artístic tanca un any ple d’èxits i es prepara per afrontar nous reptes.  Així ho expliquen des del Club:

Sota la batuta de la coordinadora, Janet Ruiz,  el Club Patinatge Ripollet organitzava el primer dissabte d’any la tradicional gala de Nadal del club, enguany amb el tema “Aerolínies Ripollet”. Un pavelló de Joan Creus ple a vessar i decorat amb un mural pintat per dos artistes de Sabadell acollia pares i famílies dels patinadors així com el públic de Ripollet que esperava un bon espectacle per tancar un any 2015 ple d’èxits esportius del club patinatge Ripollet.

Tothom va gaudir amb la gala, un espectacle de gairebé 3 hores amb coreografies de diferents grups, on tots i totes les patinadores del club participaven, des de pre-escolar fins a iniciació o competició, en total gairebé 150 esportistes. Les coreografies de grup s’alternaven amb els balls individuals dels campions i campiones d’enguany i de les millors vàlues del club com per exemple la patinadora Clàudia Aguado doble campiona d’Espanya o el patinado  Llorenç Álvarez, 7é al mundial de Cali a Colòmbia.

També hi va intervenir una parella de dansa convidada i el grup show de Ripollet que presentava el ball amb el qual competirà al pròxim campionat de Barcelona d’aquí dues setmanes. Al final hi va haver un reconeixement als patinadors i patinadores que van aconseguir podis als diferents campionats de Catalunya, Espanya i internacionals.

La cloenda va permetre a la gent vibrar amb el tema “voyage voyage” i fins i tot a la part final el públic de la grada es va animar a ballar al ritme de la música. La gala va ser un gran èxit que va entusiasmar la gent que va acudir al pavelló. Amb el 2016 comença un any nou amb nous reptes que a ben segur el nostre club sabrà afrontar amb èxit.

 

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C