Quatre gimnasos de Ripollet recapten mig miler d’euros contra el càncer de mama

Els gimnasos Bunkay, Diverfit, Duo Fitness i Irene Gim han recaptat 556,80 euros per la campanya “Suma’t al rosa” de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) per commemorar el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que es va celebrar dimecres passat. Aquests diners es lliuraran a la Junta Local de l’AECC, que s’ha mostrat molt satisfeta per la col·laboració dels gimnasos i perquè, un cop més, els ripolletencs i ripolletenques han participat i han col·laborat en la lluita contra aquesta malaltia, i la investigació.


Molts veïns i veïnes van assistir a les diferents activitats que oferien els gimnasos i van mostrar la seva adhesió a la lluita contra el càncer de mama portant algun complement de color rosa: un llaç, un mocador o una samarreta, entre d’altres. A més, van fer donatius econòmics per participar a les activitats o en les guardiolesde l’AECC que estaven repartides en els gimnasos.


La campanya contra el càncer de mama continuarà el dissabte 5 de novembre, quan la Junta Local de l’AECC col·locarà una carpa al Parc dels Mestres de 10 a 13.30 hores per facilitar informació sobre la prevenció del càncer de mama. També vendran les ulleres de sol solidàries per 5 euros i clauers solidaris. La recaptació es destinarà a la lluita contra el tumor.

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C