Claudia Aguado, medalla de bronze a la copa Europa

EL CPA INFORMA
La selecció espanyola de patinatge artístic va tornar dels campionats europeus de Calderada di Reno (Itàlia) amb 5 medalles, una d’aquestes mèrit del club de Patinatge artístic de Ripollet (CPA).

La patinadora Clàudia Aguado, proclamada subcampiona d’Espanya recentment, va guanyar la tercera posició en categoria infantil darrera la patinadora de Portugual Daniela Meireles i d’una altra patinadora espanyola Lucía Méndez. Segons el Club de Patinatge de Ripollet (CPA), aquest és un gran resultat que conclou una gran temporada, tot i no haver pogut fer el triple somniat Campionat de Barcelona, de Catalunya i d’Espanya.

SITUACIÓ REFORÇADA
La medalla de bronze a la copa Europa reforça a Aguado de cara als futurs esdeveniments internacionals de l’any vinent en categoria Cadet. Una altra participant del CPA Ripollet, l’alevina Elena Frances recent cinquena del campionat d’Espanya, va quedar en quarta posició de la seva categoria i al peu del podi. També un molt bon resulta per la seva primera participació a una competició internacional.

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C