El Club de Patinatge Artístic celebra el Nadal...amb un festival ‘per emmarcar’

La Gala de Nadal del Club de Patinatge Artístic (CPA) sorprèn cada any. Dissabte, els més de cent cinquanta patinadors de Ripollet hi van tornar amb ‘Una tarda al museu’, un espectacle entranyable que casava patinatge i pintura.

‘La Gioconda’ de Da Vinci, ‘Les Menines’ de Velázquez, ‘Els gira-sols’ de Van Gogh o ‘El Crit’ de Munch –juntament amb vint-i-cinc obres més– van cobrar vida i van dansar sobre rodes al ritme de la música.

A més de les actuacions grupals, el CPA de Ripollet va fer un reconeixement al medaller i a la temporada d’escolars i patinadors del club –dividits en 31 categories i tres modalitats (patinatge lliure, figures obligatòries i xou petit)–, que van fer vibrar el públic d’un Pavelló de Joan Creus ple de gom a gom. “La valoració del festival és molt positiva, malgrat que feia molt fred i que tenim un aforament limitat que fa que no puguem convidar altres clubs”, va valorar Janet Ruiz, coordinadora del CPA.

La gala ha evidenciat un any més que Ripollet és un poble amb molta afició al patinatge i que estima el seu club.Una entitat històrica, capdavantera i referent a nivell estatal que enguany compleix 40 anys. - Oriol Company

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C