El futbol sala femení, una oportunitat

El club té un projecte per potenciar el futbol femení el curs vinent a la base. “Volem donar l’oportunitat a tothom que li agradi el futbol”

“Tot i tenir una plantilla de només sis jugadores, el balanç de la temporada és excel•lent, perquè estan fent un esforç brutal”, manifesta el coordinador del Futbol Sala Ripollet, Nando Oruj, orgullós d’estar dues posicions per sobre del descens a Divisió d’Honor Catalana.

Tal és la implicació per l’equip femení, que no només l’entrenador és el mateix que el del masculí, sinó que la preparació és la mateixa. “El tracte a l’hora de dirigir els partits i, sobretot, el tacte divergeixen, perquè el futbol masculí i femení són diferents”, explica.

Ara per ara, el FSRipollet compta amb les jugadores del primer equip i set nenes en categoria de benjamí i aleví. Per impulsar que les noies practiquin esport, de cara a l’any que ve, el club té el projecte d’incloure equips femenins en categories inferiors. Un equip infantil mixt per potenciar el joc entre els dos gèneres i un equip de cadets i juvenils.
A causa de l’escassetat d’instal•lacions, el club no havia pogut treballar les categories femenines, però la curta plantilla d’enguany ha convertit la iniciativa en una necessitat. És per això que Oruj vol posar en relleu l’objectiu del club, “donar l’oportunitat de practicar futbol sala a les noies del poble que els hi agrada” -O. Company

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C