Suspesa la festa de cloenda de la temporada d’esport escolar 2019-2020

Exports Cloenda Exports Cloenda

Esports dona per finalitzada la temporada en una carta als centres educatius i associacions de famílies participants. Els aproximadament 1.500 infants inscrits al programa no han pogut practicar la seva disciplina esportiva des del 14 de març, quan va decretar-se l’estat d’alarma.

El Departament d’Esports ha adreçat una carta als centres educatius i associacions de famílies que participen en l’esport escolar, per comunicar que es dóna per finalitzada la temporada de l’esport escolar i se suspèn la tradicional festa de cloenda, donada la situació generada per la COVID-19. Aquesta és una decisió també presa pel Consell Català de l’Esport i la Unió de Consells Esportius de Catalunya. A Ripollet participen uns 1.500 infants i joves en l’esport escolar, en les disciplines de futbol sala, basquet, patinatge, tennis, tennis taula i atletisme.

transició, en Estudi
L’esport escolar estava suspès des de la declaració de l’estat d’alarma, el passat 14 de març, quan es van prohibir totes les activitats esportives, culturals i socials, tant a la via pública com als equipaments municipals.
Malgrat que el govern central va fer públic la setmana passada el Pla per a la transició cap a una nova normalitat, a dia d’avui, els equipaments esportius segueixen tancats i es manté vigent tant el confinament com la prohibició d’activitats esportives a la via pública. Les administracions han de concretar com es farà la desescalada pel que fa a l’esport no professional, d’acord amb aquest pla.. L’Ajuntament ha anunciat que informarà de les mesures que es prenguin en l’àmbit esportiu, en especial aquelles relacionades amb l’inici de les activitats d’esport escolar per al curs 2020-2021, un cop es concreti

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C