Dues noves assemblees abordaran la millora de la mobilitat a Ripollet

Destacats Dues noves assemblees abordaran la millora de la mobilitat a Ripollet

L’Ajuntament de Ripollet ha convocat a veïns del centre i del barri de Can Tiana i Pont Vell amb l’objectiu de posar en comú les propostes de mobilitat incloses en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) i recollir suggeriments de la ciutadania. La primera de les assemblees se celebrarà dimarts 19, a les 19 h, al Centre Cultural i la segona el dissabte 23, a les 12 hores, al Centre Cívic del Pont Vell.

Les dues assemblees estan obertes tota la població i donen continuïtat a les reunions celebrades el mes de desembre amb els comerciants del centre i els de la Unió de Botiguers de Ripollet (UBR), segons van explicar els regidors Fran Sánchez (Mobilitat) i David Fontanals (Participació).

Entre altres, l’ordre del dia recull propostes encaminades a donar protagonisme al vianant com la reforma urbanística de carrers del centre perquè siguin de plataforma única (vorera i calçada al mateix nivell) i mesures per millorar el trànsit rodat com la conversió del tram de la Rambla de Sant Esteve entre la plaça del Molí i el carrer Pizarro en una via de sentit únic.

Camins escolars: en projecte el de l'Escola Tiana

Al Pont Vell, el veïnat tindrà l’oportunitat de revisar sobre plànol el primer camí escolar segur, el de l’Escola Tiana. Posteriorment, va avançar Sánchez, es dissenyarà el de l’escola Martinet. El camí escolar va ser una de les demandes plantejada en l’assemblea celebrada al centre escolar a mitjans de desembre del 2015.

Un altre dels problemes que afecten al centre ciutat i que s’abordarà en l’assemblea de dimarts vinent serà la dificultat d’aparcament. En la reunió prèvia amb els comerciants, aquests van defensar que s’habilitessin places d’estacionament en un terreny annex al cine Cots i l’Ajuntament, que ha recollit la proposta, la sotmetrà a consideració dels veïns.

Des del sector econòmic van reclamar a més un major control en la zona blava gratuïta de la Rambla de Sant Jordi per tal de garantir la rotació de vehicles, segons va explicar el regidor.

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C