Xavier Peñarando presenta les al•legacions de PDECAT a les ordenances municipals

 

El Partit Demòcrata Europeu de Catalunya (PDECAT)  ha presentat mitjançant el seu portaveu al Grup Municipal de l’Ajuntament, Xavier Peñarando,  les al·legacions a les modificacions de les ordenances municipals per al 2017 que el ple municipal va  aprovar de forma provisional al mes de setembre. La formació demana a les al·legacions presentades la rebaixa de l’IBI, la supressió pels veïns de Ripollet de la nova taxa per cerimònies civils i revisar la regulació del co-pagament dels serveis socials per tal de mantenir la contribució dels usuaris amb més recursos.  

Aquestes  han estat les al·legacions presentades:

  1. “Demanem que de forma definitiva els veïns de Ripollet vegin rebaixat l’impost de l’IBI en un 8 % que l’actual govern municipal va consolidar. Recordem i així argumentem la nostra al·legació que l’escalat que actualment aplica el Govern Local de Decidim Ripollet, després de l’acord l’any anterior amb Ciutadans, és un augment que ens va imposar pel Govern Central de Madrid. Que al seu moment l’actual Alcalde Sr. Osuna i la regidora d’afers econòmics Sra. Pilar Castillejo ja van votar, en una moció presentada pel seu grup polític (COP), que quan es pugues es tornaria als valors locals que hi havia abans de l’esmentada imposició. Per tant ara podem i ara toca que el veïns deixin de pagar aquest 8 % que en els moments econòmics actuals no toca que els ripolletencs els paguem.
  2. Demanem que aquells veïns de Ripollet que vulguin celebrar el seu enllaç matrimonial a la casa de la vila no hagin de pagar res. No veiem lògic que per un dia que un veí vulgui fer servir la casa que es de tots hagi de pagar res.
  3. Volem que es reguli de forma diferent a la proposada per l’actual equip de govern el co-pagament dels serveis socials, per tal que aquelles persones que necessiten més recursos els puguin tenir de franc, i per contra els que tenen més possibilitats econòmiques contribueixin.”

El ple municipal valorarà les ordenances fiscals al desembre, després de la negociació entre els grups municpals. PDECAT confia que “ l’equip de Govern tingui a be les nostres al·legacions i es puguin aprovar en la votació final”.

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C