Ripollet constituirà una empresa municipal per gestionar serveis

Destacats Ripollet constituirà una empresa municipal per gestionar serveis

L’increment de la dotació de Cultura, que puja 100.000 euros respecte el 2016, es una de les xifres del pressupost més destacades. Ho és tant pels seus defensors, com Decidim i ERC, com pels qui la fan servir de base per argumentar que no hi han increments similars en àrees socials o bé en creació d’ocupació . Amb tot, en cada un dels àmbits hi ha novetats. El que segueix són alguns dels destacats per Castillejo en Desenvolupament Econòmic i Sostenibilitat .

Amb el nom de Salari Mínim de Ciutat, l’Ajuntament té previst instaurar per fases un projecte per evitar “situacions de discriminació en la plantilla municipal. “No pot ser, que un operari contractat en Plans d’Ocupació cobri menys per la mateixa feina que un treballador de plantilla” clarifica Castillejo. El projecte contempla en una segona fase l’extensió a totes les empreses que treballen i presten serveis per l’Ajuntament.

Pel que fa a l’àrea de sostenibilitat, es reserva una partida per constituir la futura societat municipal de serveis, una empresa pública que gestionaria de forma directa serveis actualment adjudicats a tercers. El cas de l’aigua és el més sonat tot i que probablement acabarà sent primer la neteja de la via pública, que venç al febrer. En aquest camp, Castillejo va voler destacar la nova partida per un pla director de clavegueram - JJR

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C