Gabarra, compromissari al congrés que ha fixat l’estratègia política de C’s

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a Ripollet, Josep Gabarra va assistir el cap de setmana passat al congres del partit, celebrat al teatre municipal de Coslada (Madrid), des d’una posició de privilegi. La de ser un dels 53 compromissaris catalans escollits en les eleccions de la formació taronja de finals de gener. Gabarra, que va concórrer a la llista encapçalada per Albert Rivera “España Ciudadana” va obtenir un total de 329 vots en les eleccions telemàtiques per a la quarta assemblea de Ciutadans, situant-se entre els candidats de la llista oficialista més votats per la militància.

Malgrat això i tot imposar-se amb claredat a la resta d’Espanya, els candidats a compromissaris d’España Ciudadana van tenir a Catalunya un delegat menys que els opositors Mejor Unidos.
En el congrés del passat cap de setmana es va decidir l’estratègia política per als propers quatre anys amb l’objectiu de ser alternativa de govern a partir del proper cicle electoral. Aquest començarà amb les eleccions municipals i autonòmiques de 2019. —Redacció

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C