C’s s’enroca en el no al canvi d’ubicació de la benzinera del Martinet i aposta per un canvi d’ús del negoci

Destacats C’s s’enroca en el no al canvi d’ubicació de la benzinera del Martinet i aposta per un canvi d’ús del negoci

Gabarra diu que l’Administració disposa de recursos per pressionar la propietat, que té concedida llicència per a dos negocis, però no explica com fer-ho

El terreny on s’ubicarà la futura benzinera del Martinet no incumbeix a Ciutadans (C’S). El debat polític no és “si es fa aquí (el pàrking que hi ha al costat de l’edifici dels mossos) o 30 metres més enllà sinó en si s’han de fer més benzineres a Ripollet. Nosaltres pensem que no”, va valorar el portaveu de C’s, Josep Gabarra, dimarts, poc abans de reunir-se amb la plataforma que ha negociat un canvi d’ubicació de les instaŀlacions.
Amb afirmacions tant contundents com “si jo fos alcalde, la benzinera no es construiria”, Gabarra va proposar reconvertir la futura benzinera en un punt de càrrega per a vehicles elèctrics. Segons el portaveu i advocat, l’administració disposa de recursos per forçar la negociació malgrat que l’empresa Bonàrea té la llicència concedida i que aquesta no es revocable. Sobre com fer-ho, el dirigent va preferir reservar-se la informació. Amb tot va apuntar que l’empresa havia demanat permís per dos negocis diferents —una dispensador de benzina i una instal·lació de rentat de cotxes a més d’una botiga per animals.

EN CONTRA DE BENZINERES
El grup taronja tornarà a abstenir-se o a votar en contra al plenari de la modificació urbanística que permetria traslladar la futura instal·lació del costat de l’escola a uns solar del mateix carrer.
Tres setmanes després que el govern perdés la votació al ple, el grup de l’oposició no ha rebut la trucada que esperaven, va queixar-se Gabarra i va afegir que la seva formació, que es va oposar en campanya electoral a noves benzineres, no se sent responsable d’on s’acabi construint — van ser PSC-CiU qui va donar els permisos i Decidim qui ha negociat una solució en fals, va venir a dir Gabarra. –J. Josa

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C