Lidl centra l’enèsim enfrontament entre Decidim i PSC

Guerra de comunicats: Reproducció d’extractes dels textos

PSC

El PSC responsabilitza el govern de Ripollet del trasllat del centre logístic de LIDL a Martorell 

La incapacitat de govern de la CUP de Ripollet ha fet perdre a la ciutat l’oportunitat de generar centenars de llocs de treball i 150 milions d’inversió per als veïns de Ripollet.

Ara fa més d’un any el govern de Ripollet va manifestar la seva voluntat de donar suport a l’ampliació de LILD van anunciar que seguirien negociant per trobar una solució que permetés dur a terme el projecte d’ampliació a Ripollet i Montcada.
El grup municipal socialista ja li van dir al govern que apliques el sentit comú i que canvies tot el que permetés la llei per no perdre aquesta oportunitat pel nostre municipi. Ara lamentem que finalment la multinacional alemanya LIDL hagi decidit construir a Martorell el seu nou centre logístic a Catalunya en comptes d’apostar per ampliar el complex que la companyia ja té a Ripollet i Montcada i Reixac. El nostre grup ja va avisar que això podia passar.
Les obres suposaven una ampliació del centre logístic i les oficines centrals que l’empresa té al costat de l’aparcament de camions. L’empresa volia afegir 5.500 metres quadrats a les oficines i altres 15.000 metres quadrats de magatzem creant així 1.000 nous llocs de treball i proposava fer-ho en uns terrenys de Montcada. Al març de l’any 2015 va començar els tràmits que implicarien canvis en el Pla General Metropolità.
La incapacitat del govern municipal, que s’ha mantingut inoperant en totes les gestions relacionades amb l’ampliació de la nau del LIDL, suposa la frenada d’aquesta inversió de 150 milions d’euros que hagués suposat la creació de centenars nous llocs de treball per als veïns i veïnes de Ripollet.
No és estrany que LIDL hagi buscat alternatives viables després de topar amb un govern municipal que no sap treballar en equip ni buscar solucions que reverteixin en el benestar dels ciutadans i dels empresaris que generen riquesa i ocupació al territori.
Els nostres ciutadans no només viuen de les festes que proposa el govern de la CUP i oportunitats com les que deixen escapar el govern per la seva incompetència, falta de diàleg i per la seva incapacitat de negociar demostra la seva falta de sentit comú e inoperància per posar a la nostra vila al lloc que es mereix. Estem convençuts a Martorell els hauran rebut amb els braços oberts. - PSC

 

DECIDIM

Decidim Ripollet lamenta el to manipulador del PSC amb l’ampliació de LIDL a Montcada-Ripollet

Des de Decidim Ripollet es veu amb esperança la recent renovació de l’executiva local del PSC liderada per Luis Tirado i esperem un PSC més constructiu i dialogant. Però poca cosa sembla haver canviat respecte l’anterior executiva, en la qüestió de l’ampliació de Lidl, el PSC continua amb el mateix to manipulador, demagog i poc rigorós des que va perdre el govern municipal. (...).

La construcció d’un nou centre logístic a Martorell poc té a veure amb l’ampliació o no ampliació de LIDL a Montcada-Ripollet, sinó a una estratègia d’expansió pròpia de l’empresa. La realitat és que LIDL a Montcada-Ripollet seguirà mantenint el centre logístic i d’oficines actuals, tal i com la mateixa empresa ha manifestat. LIDL recentment ha adquirit a la zona quatre parcel·les que eren propietat d’Incasòl i ha iniciat tràmits amb els Ajuntaments per tal d’ampliar les seves oficines i naus. Això referma la voluntat de LIDL no només de no marxar sinó de seguir millorant la planta de Montcada-Ripollet i invertir en el nostre municipi.
(...I) L’ampliació de LIDL cap a Montcada era inviable per l’impacte ambiental “crític” (segons l’informe ambiental encarregat per l’AMB) que significaria pel corredor biològic del Torrent de Mas Duran, un corredor que a més es troba protegit legalment pel Pla Territorial Metropolità de Barcelona (...). Per aquesta raó el govern de Ripollet va proposar l’ampliació cap a Ripollet, proposta que assegurava la preservació del medi ambient i la seguretat jurídica però que per ara no ha estat acceptada per l’empresa. Decidim Ripollet lamenta que el PSC faci demagògia amb els llocs de treball i inciti als governs municipals de Ripollet i Montcada a destruir un corredor biològic i a cometre il·legalitats urbanístiques

Convidem al PSC a mirar-se al mirall i se n’adonarà que ells, juntament amb les forces polítiques conservadores, són responsables, després de molts anys amb responsabilitats polítiques en tantes administracions, de la situació d’atur i crisi econòmica actual, d’un territori trinxat i d’un medi ambient malmès. Per això els demanem respecte cap aquells nous governs municipals que volen aportar seny i que aposten per nous models de desenvolupament econòmic més justos i sostenibles. - Decidim

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C