El PSC trasllada la renovació de l’executiva al grup municipal

Destacats El PSC trasllada la renovació de l’executiva al grup municipal

El fins ara portaveu socialista i exalcalde de Ripollet Juan Parralejo renunciarà  a l’acta de regidor juntament amb les edils Rosa Martín i Maria del Mar Viera, el 6 de juliol, en un ple extraordinari en el qual s’ha convidat a alcaldes i a les direccions comarcals i nacionals de la formació.

Els regidors socialistes Juan Parralejo, Rosa Martín i Maria del Mar Viera renunciaran a l’acta de regidors dijous, 6 de juliol, en un ple extraordinari convocat per a les 19.30 hores, i en el que s’espera la presència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta a més d’autoritats i alcaldes de la comarca.
Els tres càrrecs han decidit “fer un pas al costat” perquè “altres companys i companyes prenguin el relleu amb noves il·lusions i forces renovades” segons expressen en un correu electrònic de comiat adreçat als treballadors municipals, que signen els tres edils, i que va ser enviat dijous passat.
La renuncia suposarà la renovació del 50% del grup municipal socialista. amb sis regidors i regidores. El PSC va renovar la seva executiva al mes de març, amb l’elecció per unanimitat de Lluís Tirado com a primer secretari socialista de Ripollet.

“El canvi que vam fer a la direcció es trasllada ara a escala institucional”, explica Tirado que assumirà la veu del grup municipal. Malgrat la incorporació de cares noves — al ple de juliol prometran l’acta de regidors Antonio Jose Francolí, José Luís Suarez i Maria del Carmen Gutiérrez, candidats 8, 10 i 11 a les municipals de 2015—el grup mantindrà similar línia estratègica. “Continuarem a l’oposició amb actitud negociadora en benefici de la ciutat”, resumeix Tirado. —Judit Josa

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C