L’Ajuntament destinarà 7.900 euros a la millora de polígons i 3.000 al cooperativisme

Destacats L’Ajuntament destinarà 7.900 euros a la millora de polígons i 3.000 al cooperativisme

Els plans, que estan impulsats de forma mancomunada amb diferents municipis, es van aprovar dijous per unanimitat

El projecte de millora competitiva als polígons industrials i amb activitat econòmica, aprovat dijous al ple municipal per tots els grups, suposarà una inversió de 7.900 euros, que aporta l’Ajuntament de Ripollet de recursos propis del pressupost municipal i del Patronat Municipal d’Ocupació. Es tracta d’una actuació conjunta amb Montcada i Reixac, emmarcada en un programa de la diputació, i que contempla la millora de la senyalització dels polígons de Ripollet i Montcada, l’actualització del cens d’empreses amb un sistema comú i polítiques per impulsar la cooperació empresarial entre les empreses ubicades en polígons dels dos municipis.

Com la resta de grups, la regidora republicana Lurdes Serra va declarar-se a favor de la iniciativa si bé va reclamar al govern de Dedicim l’impuls de projectes que permetin avançar cap a la reendustrialització, com ha fet Montcada i Reixac.

Característiques similars té un altre dels projectes aprovats, també per unanimitat, al plenari. Es tracata d’una inciativa mancomunada amb ajuntametns com Barberà, Cerdanyola i Montcada per fomentar el cooperativisme, en col·laboració amb la diputació de Barcelona. Ripollet farà una portació 3.000 euros finançats amb recursos propis del capítol 1 i 2 del pressupost municipal i del PMO. El programa, que dòna continuitat a una fase anterior, es fonamenta en quatre línies d’acció per promoure el creixement de l’economia solidaria i que es basen en intercanvis amb empreses cooperatives i el desenvolupament de l’economia social.—F: JJR .

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C