Les primeres paraules al plenari

Destacats 4 Constitucio ajuntament nous regidors 4 Constitucio ajuntament nous regidors

Els portaveus coincideixen amb el compromís de diàleg i disposició a pactar projectes de ciutat

El plenari de l’Ajuntament per al mandat 2019-2023 estarà format per cinc grups municipals: els seus caps de llista van prendre dissabte la paraula per presentar els propis projectes polítics, fer balanç o apuntar les primeres expectatives per aquest mandat.
La regidora de Decidim Pilar Castillejo va exposar la intenció d’aprofundir , amb acords i diàleg, el “pla de rescat ciutadà” i “rescat democràtic” iniciat al mandat anterior, coneixent les dificultats de la política institucional i la burocràcia per transformar la societat.
Luís Tirado, primer grup de l’oposició, va recordar la llista de pendents al nou govern i va anunciar una oposició “intensa”, però disposada a consensuar acords de ciutat. Josep Gabarra, la formació del qual reclama l’espai constitucional, també va anunciar una oposició “lleial” i “constructiva”.
Entre els debutants estan Eugeni Montanuy, d’ERC i Melodi López de Som Ripollet . El portaveu d’ERC, que aspira consolidar la manera de fer dels republicans els últims quatre anys i “el diàleg permanent”, va reivindicar la seva formació com la “única eina visible de l’independentisme republicà” a Ripollet, mentre que López va explicar que Som Ripollet aspira a ser la veu del poble, que faran de la política directa una prioritat, decidint en assemblea i tornant-se la representació

JJR

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C