Tota la política de Ripollet

Les primeres paraules al plenari

Els portaveus coincideixen amb el compromís de diàleg i disposició a pactar projectes de ciutat

El plenari de l’Ajuntament per al mandat 2019-2023 estarà format per cinc grups municipals: els seus caps de llista van prendre dissabte la paraula per presentar els propis projectes polítics, fer balanç o apuntar les primeres expectatives per aquest mandat.
La regidora de Decidim Pilar Castillejo va exposar la intenció d’aprofundir , amb acords i diàleg, el “pla de rescat ciutadà” i “rescat democràtic” iniciat al mandat anterior, coneixent les dificultats de la política institucional i la burocràcia per transformar la societat.
Luís Tirado, primer grup de l’oposició, va recordar la llista de pendents al nou govern i va anunciar una oposició “intensa”, però disposada a consensuar acords de ciutat. Josep Gabarra, la formació del qual reclama l’espai constitucional, també va anunciar una oposició “lleial” i “constructiva”.
Entre els debutants estan Eugeni Montanuy, d’ERC i Melodi López de Som Ripollet . El portaveu d’ERC, que aspira consolidar la manera de fer dels republicans els últims quatre anys i “el diàleg permanent”, va reivindicar la seva formació com la “única eina visible de l’independentisme republicà” a Ripollet, mentre que López va explicar que Som Ripollet aspira a ser la veu del poble, que faran de la política directa una prioritat, decidint en assemblea i tornant-se la representació

JJR

Oda a l’associa-cionisme

Si la cultura és una mostra de la salut d’una societat, Ripollet té una salut de ferro, va exclamar la pallassa Pepa Plana en la gala del Mercat Vell

Retrobades, emoció i humor. L’associació d’Espectadors del Mercat Vell va convertir la gala de cloenda dels festejos del seu 25è aniversari, divendres, en una celebració de l’associacionisme i l’expressió de la cultura popular. Ho va fer en una gala farcida, com el teatre, d’emoció i d’humor, en la que el públic va poder veure d’una tirada retalls dels esquetxos interpretats durant l’any festiu i reviure la tasca de dinamització cultural de l’entitat. El sopar va ser motiu de  retrobada dels socis fundadors, espectadors de Ripollet i d’altres municipis, com Sant Quirze o Cerdanyola. 

JJR

  • Publicat a Ciutat
Subscripció a aquest canal RSS

15°C

Ripollet

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C